Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida organitza diversos actes aquests dies al voltant del Dia Internacional de la NO Violència contra les dones

Sota el lema de "Les dones parlen, les dones lluiten", s’han organitzat un seguit d’activitats a Gelida per recordar el dia internacional de la no violència contra les dones.

Així es faran tallers de prevenció de relacions abusives a l’IES Gelida, i el proper dimarts un cafè tertúlia per tal d’abordar el tema de la violència contra les dones. Aquest actes es farà a la sala Gran del Centre Cultural de Gelida a partir de les 7 de la tarda. Finalment el 3 de desembre, també a la sala Gran del Centre Cultural, es farà un cine fòrum, a les 7 de la tarda, amb la projecció de la pel·lícula "Te doy mis ojos".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: