Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Flyhard ha estrenat nova obra al Festival Temporada Alta de Girona

El festival de tardor de Catalunya, que se celebra fins el 7 de desembre, ha presentat la última creació del dramaturg i director vilafranquí, Jordi Casanovas.

<br />Amb el nom de Lena Woyzeck, Casanovas ha reescrit el Woyzeck de Georg Buchner i n’ha fet una tragèdia contemporània.<br />En aquesta ocasió, Lena Woyzeck és una noia que treballa de caixera en una franquícia de menjar ràpid, on fa totes les hores que pot per pagar-se una vida precària amb la seva parella, el Marc, un jove ingenu i massa ociós. A més, la Lena participa en unes proves mèdiques a canvi de rebre diners. En aquest context, la Lena comença a veure que les coses i el món no van com haurien d’anar.<br />L’obra ha permès a Casanovas endinsar-se en el mite que hi ha al voltant de l’esquizofrènia i abordar la responsabilitat civil per parlar de les pors i les frustracions contemporànies. Així s’explicava el mateix Casanovas al magazín La Plaça.

Lena Woyzeck reuneix dalt de l’escenari 12 actors, destacant la vilafranquina Clara Cols que interpreta a la protagonista.<br />L’obra es va estrenar la setmana passada al Festival Temporada Alta, en 3 úniques funcions, i Casanovas confia que pugui anar de gira però reconeix que és difícil donada la quantitat d’actors que hi intervenen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: