Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Factor Habast iniciarà el proper any la construcció de 71 habitatges protegits de lloguer a Vilafranca

Aquesta societat, Factor Habast, participada pel grup corporatiu Clade, la promotora Grup Qualitat i Caixa Manresa, fa uns dos anys que va començar a gestionar-se.

Ara, estant preparats per iniciar les seves primeres promocions, i una d’elles es farà a Vilafranca. Concretament es tracta de 71 habitatges de protecció, en regim de lloguer, que es començarien a construir el proper any i haurien d’estar a disposició dels ciutadans a finals de 2010. Com comenta el Conseller Delegat de Factor Habast, Rafael Florenciano, abans de final d’any presentaran el projecte arquitectònic a l’Ajuntament.

Concretament a la capital de l’Alt Penedès es construiran 71 habitatges , d’1, 2 i 3 habitacions, al solar de l’antiga fàbrica Cinzano al costat d’una promoció ja en construcció d’habitatges lliures en venda. Es tracta en aquest cas de pisos petits, adreçats bàsicament a persones que busquen el seu primer habitatge.

Per poder accedir a algun d’aquests habitatges cal estar inscrit en el registre públic de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial, bé a la Generalitat o en alguns ajuntaments que ho tenen concertat. <br />Les rendes de lloguer serien realment assequibles, ja que anirien dels 255 € mensuals els pisos de 40m2 amb plaça d’aparcaments, als 410€ dels pisos de 70m2 amb aparcament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: