Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen participar en l’estudi per la implantació del nou casc de dosos

Els Verds, a través d’un comunicat els Verds han manifestat la seva voluntat de continuar treballant en aquestes qüestions al cosrar de la Coordinadora.

El proper dissabte 22 de novembre una representació dels Castellers de Vilafranca formada per la Cap de Canalla, Anna Riba, i pel responsable de l’Equip Mèdic i Esportiu, Xavier Badia, assistirà a la reunió convocada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) al local de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, al carrer Cos del Bou, en la que està previst que es lliuri el nou casc pels dosos a les colles castelleres que el vulguin utilitzar i que vulguin participar en el projecte, i que s’informi del protocol a seguir per avaluar l’adaptació i l’efectivitat del casc en condicions reals.<br />Els Castellers de Vilafranca volen participar d’aquest estudi a fi de poder utilitzar el nou casc de dosos en les actuacions castelleres que realitzin i per això s’han adherit al document d’acceptació del protocol d’ús, seguiment i avaluació del casc establert per la CCCC.<br />Aquest nou casc pels dosos és d’una sola talla i ha estat dissenyat i fabricat per l’empresa NZI Helmets, que també va ser l’encarregada del disseny i de la fabricació de casc dels anxanetes i aixecadors, per encàrrec de la CCCC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: