Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vaixell biònic de l’IES Alt Penedès guanyador del cinquè concurs organitzat per Siemens

Aquesta setmana s’ha fet a l’Institut Alt Penedès l’acte de lliurament del guardó que alumnes del cicle formatiu de sistemes de regulació i control automàtics van aconseguir en el cinquè concurs de prototips d’automatització i accionament de Siemens.

Recordem que de fet els guanyadors es van donar a conèixer abans de l’estiu, i que es va fer a Madrid un primer lliurament dels guardons. El vaixell biònic, que elimina el balanceig, elaborat per els alumnes penedesencs va ser reconegut com el millor projecte entre els 87 presentats des de centres universitaris i de formació professional.<br />El director del Centre de Formació de la Divisió de Productes i sistemes industrials de Siemens, Francisco Javier Cano, ressaltava la qualitat del treball fet des de l’IES Alt Penedès.
El tutor responsable del projecte, i professor de sistemes de regulació i control automàtic, Josep Vidal, es mostrava satisfet dels resultats, i recordava en que consistia el projecte guanyador.

També apuntaven des de l’IES Alt Penedès que resultats com aquests donen una bona injecció d’ànim tant als professors com els alumnes d’aquests cicles formatius per continuar treballant. I demostren també la bona feina feta any rera any des d’aquest institut vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: