Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa "Anem al teatre" promogut per la Diputació, oferirà 78 funcions a més de 16.000 alumnes de la comarca

La programació del cus 2008-2009 es va fer ahir al teatre Cal Bolet, amb presència de tècnics de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Vilafranca; així com de les regidores d’Educació i de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

En la presentació es va destacar que és la dotzena edició d’aquesta proposta cultural, que pretén d’una banda acostar teatre, música i dansa als escolars de la comarca; i al mateix temps crear un hàbit d’anar al teatre.<br />La regidora de Cultura, Dolors Villaró, remarcava que es tracta d’un programa que ja està consolidat i esperat per les escoles. En aquests moments l’activitat forma part ja de les activitats educatives dels centres.
L’oferta, com de costum, és àmplia, ja que suma fins a 20 espectacles diferents, que a través de 78 funcions arribaran a més de 16.400 nois i noies de Vilafranca i comarca d’infantil a secundària.<br />Villaró destacava que en aquesta edició s’hi han apuntat tots els instituts de Vilafranca, una mostra de l’interès que l’activitat desperta entre els centres, però també entre els alumnes.

El calendari d’espectacles, que es faran a Cal Bolet en l’horari escolar i en cites ja concertades amb els centres, s’inicia ara i finalitzarà al llarg del mes d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: