Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conveni de l’Hospital amb la Societat Catalana de Seguretat y Medicina del Treball

L’Hospital Comarcal del Alt Penedès i la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball, que compta a més amb el suport de la Fundació Prevent, han signat un conveni per impulsar el registre de violència ocupacional dels professionals sanitaris de Catalunya.

Amb la firma d’aquest acord, aquest registre passa a formar part de les actuacions de tipus preventiu que realitza la Societat Catalana. Aquest registre d’agressions a la sanitat catalana ja compta amb més de 4 anys d’antiguitat i va consolidar-se, amb la seva estructura actual, arrel de la celebració a l’any 2006, al mateix Hospital Comarcal del Alt Penedès, de la "13ª Jornada de Prevención de Riesgos Laborales en el Ámbito Sanitario".<br />Amb aquesta col·laboració, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, promotor i impulsor inicial del registre, així com la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball i la Fundació Prevent, busquen garantir als professionals sanitaris de Catalunya l’existència d’un canal de detecció i estudi de las situacions de risc de violència en la seva activitat laboral, per aconseguir una prevenció efectiva i més seguretat al seu lloc de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: