Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada a la Serra de Feixes

Aquest diumenge, el col·lectiu ecologista Bosc Verd i la plataforma “Salvem el pulmó verd de l’Anoia” organitzen una caminada a la Serra de Feixes  guiada per en Toni Inglada del Centre Excursionista del Penedès.

<br />La sortida està prevista a les 8 del matí des de l’estació d’autobusos de Vilafranca, on es distribuirà als assistents en els diferents cotxes particulars per anar fins a Rofes.<br />A la comarca de l’Anoia, entre els termes municipals de la Llacuna i Orpí es troba situada la serra de Feixes, que juntament amb la serra d’Orpinell, al seu extrem nord-est, formen en el seu conjunt un preuat espai natural amenaçat darrerament per la ubicació d’un parc eòlic.<br />Bosc Verd dóna total suport a les accions iniciades per la plataforma “Salvem el pulmó verd de l’Anoia” i organitzen aquesta caminada amb l’objectiu de conèixer tots els bonics racons d’aquests indrets, ara en perill. <br />La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Cal portar esmorzar i aigua i també es recomana portar calçat adequat per muntanya i pal o bastó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: