Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, cursa de 10 quilòmetres i Cros a Santa Margarida i els Monjos

Aquest dissabte se celebrarà el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, puntuable pels Jocs Escolars<br />Esportius de Catalunya (JESPE).

També es disputat la cursa de 10 quilòmetres que compleix la setena edició.<br />La Cursa de 10 quilòmetres començarà a les 10 del matí.<br />El cros a les 11 i els atletes s’hauran d’inscriure i recollir el dorsal, mitja hora abans de la seva corresponent sortida, a la secretaria de la Masia Mas Catarro. Les distàncies i l’ordre es determinaran en funció de les edats i categories i les hores de sortida variaran entre les 11 i 1/4 de 2.<br />La sortida de totes les curses es farà des del Parc Urbà del Foix, situat al costat de la Masia Mas Catarro i a la mateixa masia s’habilitarà un servei de dutxes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: