Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

25-N a Sant Sadurní

Amb una encesa d’espelmes a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní, aquest diumenge a la tarda, es va iniciar la commemoració del 25 de novembre amb la participació d’un centenar de persones.

Posteriorment, diversos voluntaris i voluntàries van començar a dibuixar perfils de víctimes al terra per tal de recordar les 58 víctimes de violència de gènere que s’havien produït durant el que portem d’any a l’Estat. Una tamborinada, cançons i la lectura del “Manifest contra la Violència de Gènere” d’enguany va cloure l’acte.

Els actes amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra Violència vers les dones continuaran demà, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de La Llar, amb la projecció de la pel·lícula Osama, un acte organitzat pel Fòrum de Dones Progressistes. <br />Aquesta setmana de commemoracions culminarà divendres a 2/4 de 7 de la tarda, al Centre Cívic Vilarnau, amb una sessió de l’Hora del Conte que porta per títol “Contes de gènere”, a càrrec de Xavi Demelo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: