Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní se suma a les jornades antiespanyolistes de les JERC

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya anuncien desenes d’actes arreu del territori per respondre a les celebracions de la Hispanitat i també preparen importants actes de protesta a Barcelona pel proper 6 de desembre, quan es produirà el 30è aniversari de la Constitució Espanyola.

<br />La campanya d’aquest octubre vol posar de manifest els costos econòmics, socials, democràtics i ambientals que comporta pels Països Catalans i el seu jovent el fet d’estar sotmesos a Espanya.<br />Un dels actes principals se celebra aquest diumenge a Sant Sadurní i consta de botifarrada popular, a les 2 del migdia, i d’un concert amb el grup Deparranda a les 4 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: