Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òpera Joies exposa obra de la guanyadora de la Insignía Mestre Artesà

L’obra artesanal de Wania Maria de Souza, alumne de Joieria de l’Escola Llotja de Barcelona, va guanyar aquest estiu el 3r Concurs d’Insígnies de Mestres Artesans.

<br />La peça guanyadora està realitzada en coure i plata de llei, partint de motlle en cera, i simbolitza la mina d’un llapis, que és la primera eina que es necessita per tal de donar forma a una idea.<br />Després d’exposar-se a Barcelona, l’obra de Wania Maria de Souza es pot veure en una mostra itinerant que a Vilafranca acull Òpera Joies, del 15 al 29 de novembre. A més d’aquest treball, també es poden veure les vint peces seleccionades al Concurs d’Insígnies de Mestres Artesans, incloses les altres dues peces finalistes. La inaguració es farà el dilluns 17 de novembre a les 20h. i tothom hi està convidat.<br />L’any vinent, l’escola d’art Arsenal participarà en el concurs "Insígnia Mestre Artesà" que convoca Artesania Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: