Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola amplia les subvencions del PUOSC fins als 822.000 euros

Durant el període 2008-2012 l’Ajuntament d’Olèrdola rebrà 822.000 euros provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya de la Generalitat, el PUOSC.  Després del període d’al·legacions, la xifra suposa una millora respecte l’aprovació inicial del PUOSC, amb 90 mil euros més.

<br />Una de les novetats més destacades és que ara es contempla subvencionar amb 60 mil euros l’ampliació del local social Rossend Montané a Sant Miquel per ubicar-hi un consultori mèdic i un casal d’avis. Una altra novetat és l’increment de la subvenció per a la millora de la xarxa d’aigua de Sant Pere Molanta per a implantar el sistema de comptadors, doblant els 30 mil euros inicials.<br />L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, es mostra satisfet per haver incrementat els imports que rebrà Olèrdola i afegeix “que es continuarien buscant més opcions per ampliar els recursos externs que financin inversions al municipi”<br />D’altra banda, l’Ajuntament d’Olèrdola també ha millorat les condicions establertes inicialment pel període 2008-2011 en el programa Xarxa de Barcelona-Municipis de Qualitat de la Diputació de Barcelona. La xifra concertada suma 250.000 euros, incloent més de 60 mil per l’ampliació del local de Sant Miquel, 148 mil euros per la portada d’aigua d’ATLL amb el camí de Daltmar i la redacció del projecte de cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta, amb 34 mil euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: