Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montserrat reclama més pressupost per modernitzar la justícia

La diputada sadurninenca del PP, Dolors Montserrat, lamenta que en els pressupostos generals pel 2009 la despesa per a justícia és la més baixa de tots els serveis públics de l’Estat.

<br />La sadurninenca recorda que el propi ministre ha manifestat reiteradament que el gran repte d’aquesta legislatura és la modernització de la justícia, però considera que amb un pressupost tan baix és inviable.<br />Montserrat recorda que el projecte de modernització de la justícia va iniciar-se l’any 2003, quan el PP estava en el govern, i que està prevista la seva finalització l’any 2012. Segons Montserrat, és evident que si no hi ha suport pressupostari no es podran complir els compromisos en matèria de justícia i per tant, aquesta manca d’inversió es traduirà en la cultura del “vuelva usted mañana”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: