Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estudi fotogràfic DF30x40, de la Ràpita, finalista a la setzena edició dels premis LUX 2008 de fotografia

Els premis LUX els convoca des de 1993 l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya, i estan considerats com els més importants que s’atorguen als professionals de la fotografia a l’estat espanyol.

La seva intenció és promoure la creació artística i tècnica dels professionals de la fotografia; premiant la innovació, l’adaptació i l’aportació de la imatge a una idea o concepte; així com la contundència i la capacitat de comunicació de l’obra. Domènech Freixedes, un dels dos fotògrafs de DF30x40, comentava que en la seva trajectòria ja han estat guanyadors i finalistes dels LUX.
En aquest cas l’obra presentada és una sèrie de tres fotografies en la categoria de bodegó/prodcute, sota el nom de “cru”. És un encàrrec del restaurant Sant Josep, de Santa Margarida i els Monjos. El veredicte del jurat es coneixerà el 29 d’octubre.<br />Aquest estudi fotogràfic des de fa més de 20 anys treballa des de la Ràpita oferint la seva feina a empreses i particulars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: