Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca comencen el curs parlant del futur de la llengua i del país

La sessió inaugural del curs es va fer, a l’igual que es faran les de la resta del curs, al Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès.

Davant d’un auditori ple de gom a gom, la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Vilafranca, Adelina Morató, va donar la benvinguda als assistents, i va tenir també paraules de record per a l’anterior president, Fina Alayo, morta aquest passat mes d’agost.
La xerrada inaugural del curs va anar a càrrec en aquesta ocasió del president honorari del Centre Unesco de Catalunya, Fèlix Martí, que va parlar sobre el futur de la llengua i del país. Al llarg de la conferència, Martí va tractar diferents qüestions que tenien a veure amb aquest futur tant idiomàtic del català com de Catalunya com a país. Va fer referència també a l’actual situació de crisi econòmica que s’està vivint actualment a nivell global. Va qualificar de desgavell les darreres dècades a nivell econòmic.

La propera sessió de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca serà el 23 d’octubre, també al Fòrum Berger Balaguer i a partir de les 6 de la tarda. En aquesta segona sessió el tema serà “La meitat del cel i les dones a la Xina. La impartirà Anna M. Busquets, professora d’Història de la Xina, i investigadora de l’escola Estudis de l’Àsia Oriental de la Universitat Pompeu Fabra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: