Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de 6 polígons de Can Coral vol més informació sobre els projectes de reparcelació i obres que afecten la urbanització

<p style="margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: 150%;" class="MsoNormal">Un grup de veïns de Can Coral, a Torrelles s’ha constituït en associació amb la voluntat de lluitar per rebaixar les enormes despeses a les que han de fer front per enllestir els equipaments de la urbanització.

<p style="margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: 150%;" class="MsoNormal">De fet la seva principal queixa fa referència a la manca d’informació que els ha donat la Junta de Cooperació al llarg de trot els procés, iniciat en l’anterior mandat municipal, i que ha derivat segons ells en que hagin de fer front a unes despeses realment disparatades.<br />Maria Teresa Rodríguez, presidenta d’aquesta nova associació, explica que l’anterior govern municipal de Torrelles va signar un pressupost obert de 17 milions d’€, que inclou el projecte, les obres i les indemnitzacions, que en aquests moments temen que ja ha superat aquesta xifra. Rodríguez remarca que estan satisfets amb els contactes que han fet amb l’actual govern de Torrelles, i que les obres s’estan fent bé. Es queixen però que arrosseguen la mala gestió i manca d’informació de l’anterior mandat, en que la junta de cooperació tampoc va fer absolutament res.

<p style="margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: 150%;" class="MsoNormal">D’altra banda des de l’Associació es queixen per exemple de que la situació de deixadesa per part de la Junta de Cooperació havia portat a que haguessin d’afrontar una despesa de 3 milions d’€ amb FECSA, que fins i tot suposa haver de pagar per la instal·lació d’uns serveis que ja estan rebent. Després de negociacions, s’ha aconseguit rebaixar aquest pressupost a poc més d’un milió d’€. <br />Rodríguez insistia en que la seva intenció és poder fer aquestes re-negociacions amb la majoria de proveïdors de serveis, i continuar lluitant per rebaixar aquests pressupostos. Un altra punt calent te a veure amb les indemnitzacions pactades per unes vinyes i les piscines, que aquest grup de veïns consideren molt elevades.

<p style="margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: 150%;" class="MsoNormal">De moment aquesta Associació de Veïns de 6 polígons de Can Coral han fet algunes reunions amb els veïns de la urbanització, amb la intenció de donar la informació que en el seu moment no els va donar la Junta de Cooperació. Tenen la intenció de mantenir la seva activitat per mirar de defensar els interessos dels veïns, que diuen fins ara no han estat tingut en compte ni consultats per part de les autoritats i dels qui havien de ser representants dels propis veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: