Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Mediona referma que cal que Sant Elias estigui dins del pla pilot de la Generalitat per acabar amb les urbanitzacions il·legals

Servand Casas, alcalde de Mediona, ha respost així les declaracions fa uns dies del grup municipal de CiU, al voltant de la situació de la urbanització Sant Elias.

Casas ha refermat que des de l’Ajuntament mai s’ha fet cap esforç per incloure la urbanització dins de la prova pilot de la Generalitat. L’alcalde de Mediona insisteix en recordar que aquesta prova no es tracta de plans de condicionament ni de d’auxilis per les urbanitzacions que estan en pitjors condicions. És una llei qie vol acabar amb les urbanitzacions il·legals de Catalunya.
Casas remarca que és una situació que CiU de Mediona coneix perfectament i que obvia. L’alcalde insisteix també en que el PSC vol treballar per tal que els veïns de Sant Elias siguin ciutadans de primera, i no de tercera com fins ara.<br />Així mateix, s’insisteix des de l’Ajuntament de Mediona que tant aquesta urbanització com la de la Font del Bosc i Monterrey Park seran legalitzades, complint amb tots els requisits necessaris. Entre aquests hi ha el clavegueram.

Servand Casas afirma també que els costos que tindran els treballs d’adequació estan lluny de les xifres que ha apuntat CiU. En poques setmana, ha informat l’alcalde, es faran arribar als veïns les xifres del que podrien costar els treballs a realitzar i ha apuntat que el proper dia 8 hi ha una reunió entre la Generalitat i els ajuntaments que participen en aquesta prova pilot per parlar de temes de finançament i ajuts als veïns afectats. Casas també ha recordat que el govern català dóna 290.000€ al municipi per a la tramitació gratuïta de la legalització de la urbanització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: