Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vuitena edició de la Kinzena poètica oferirà novament recitals i obra poètica a finals d’aquest mes d’octubre

Els responsables de la Kinzena Poètica presentaven aquesta setmana els actes de la vuitena edició d’aquesta mostra, i que es desenvoluparà entre el 13 i el 26 d’octubre.

A pesar dels anys, els organitzadors comentaven que han mantingut l’esperit i la filosofia de la Kinzena des del primer dia, i que continua permeten als poetes que diguin i mostrin la seva pròpia obra.<br />En aquesta edició hi haurà força presència de poetes joves, molts d’ells sense obra publicada, però que fan de la oralitat la seva senya d’identitat. Una coincidència també amb l’esperit de la Kinzena, que vol ajudar a consolidar aquests joves creadors.
Sílvia Amigó, una de les responsables de la Kinzena, comentava que entre les qüestions a destacar hi ha el bon suport i acollida que tenen les seves propostes tant per el públic com per les persones que cedeixen els espais per acollir el recital. Precisament els espais que acullen els recitals son també especials, ja que volen sortir dels habituals per esdeveniments culturals. Amigó destacava per exemple que enguany comencen en un restaurant amb nombre de poeta.

De fet la sessió inaugural, el 13 d’octubre, anirà a càrrec de dos joves poetes, el vilafranquí Santi Borrell i Anna Llach, que vindrà acompanyada de la Companyia poètica sentit invers. De fet aquesta serà una altra de les tòniques de la Kinzena, la presència d’espectacles poètics, amb música o fins i tot teatre, per acompanyar la poesia.<br />Es pot trobar més informació sobre la Kinzena poètica a la seva remodelada pàgina web <a href="http://www.kpoetika.cat">www.kpoetika.cat</a>, on també hi ha imatges i informacions sobre les edicions anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: