Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Nacional també expedirà el DNI al Pla del Penedès

A partir de les properes setmanes tothom qui ho desitgi es podrà fer o renovar el seu Document Nacional d’Identitat al Pla. Per poder gestionar el nou DNI electrònic al Pla, no serà necessari ser del municipi.

<br />Així, a partir de novembre, una unitat mòbil policial es desplaçarà fins al Pla per tramitar l’expedició o renovació del DNI electrònic de tots aquells ciutadans que ho necessitin. Per realitzar el tràmit serà necessari concertar hora prèviament a les oficines de l’Ajuntament, de 8 a 3 del migdia, trucant al telèfon 93 898 80 03 o bé a través del correu electrònic <a href="mailto:"></a>.<br />Després d’haver demanat el torn corresponent, caldrà esperar per conèixer el dia que la unitat mòbil es traslladarà al municipi, que serà informat degudament. <br />La taxa pública per expedició del DNI és de 6’80 euros, però és gratuïta en el cas de modificació de dades.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: