Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

LA Granada celebra aquest cap de setmana la seva festa del most

Els actes s’inicien dissabte amb la pedalada contra el canvi climàtic, que sortirà a 2/4 d’11 del matí de davant del Centre Cívic.

El mateix dissabte, a la tarda i sortint també del Centre Cívic, hi haurà una gimcana d’orientació. Al vespre els actes es reprendran a l’Església Parroquial de Sant Cristòfor, amb la missa solemne i l’ofrena dels fruits de la terra i el vi novell de la collita del 2008. Més tard, a la plaça de l’Església es farà a partir de 2/4 d’11 de la nit la pujada del Ruc, a la que seguirà el correfoc amb els diables de La Granada i les colles de Puigdàlber i Llorenç del Penedès; que anirà fins a la pista poliesportiva on hi haurà el concert de Los Rotos i disco mòbil.<br />Diumenge l’activitat s’iniciarà a les 9 del matí al costat de la piscina amb una sardinada popular. A les 10, al polígon industrial Fondos de l’Estació començarà la quarta cursa de 2 hores de resistència de BTT. Els gegants prendran el protagonisme a partir de les 11 del matí, amb la plantada que es farà a la plaça de l’Església; i la cercavila que començarà un cop acabada la missa. A la tarda hi haurà els darrers actes amb el correfoc i la pujada del ruc infantil a les 5 de la tarda. A les 7, un espectacle de màgia a la societat “El Casal” posarà el punt final a la festa del most de la Granada d’aquest 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: