Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a la Torras i Bages el llibre Contes a la vora de la follia, d’Àngels Arguiñarena

El proper dimecres 5 de novembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la biblioteca Torras i Bages la presentació del llibre Contes a la vora de la follia, d’Àngels Arguiñarena.

La presentació anirà a càrrec d’Orland Monguillot. Es tracta d’un recull de contes que captivaran el lector en descobrir una manera diferent de veure el món, amb pinzellades de terror, ficció i tendresa.<br />La mateixa autora comentava que aquest és el primer llibre d’una trilogia, que tenint la follia com a eix central, ja ha acabat d’escriure.

Aquest primer volum recull 17 contes, històries independents entre elles, que estan il·lustrats per Orland Monguillot.<br />Àngels Arguiñarena neix a Barcelona l’any 1966, on va cursar estudis de secretariat i comptabilitat. Es declara estudiosa de la ment humana i filòloga autodidacta. Actualment viu al Penedès i escriure és la seva via per lluitar contra l’esclerosi múltiple que pateix.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: