Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa a la venda el DVD de la Festa Major de Vilafranca 2008

Ja es pot aconseguir el DVD que conté el resum de la Festa Major de Vilafranca 2008.

L’audiovisual és una producció de Vilafranca Televisió que conté els millors moments de la festa i un resum de les tres diades castelleres dels dies 29, 30 i 31 d’agost d’aquest 2008. A més, conté, per primera vegada, un making of que explica com Ràdio i Televisió de Vilafranca segueixen informativament un esdeveniment com la més típica.<br />El treball ha estat elaborat pels serveis informatius de Ràdio i Televisió de Vilafranca i encapçalat pel periodista Jaume Recasens.<br />El DVD de la Festa Major es pot adquirir al preu de 18 euros als estudis de Ràdio i Televisió de Vilafranca, a les llibreries Cuscó, Pujol i L’odissea i al DiscoStar.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: