Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vilafranquins Flyhard estrenen al Versus Teatre

Demà, la companyia de Jordi Casanovas estrena nou espectacle amb la característica que per primera vegada no és un text escrit per Casanovas.

<br />Es diu Volem anar al Tibidabo i ha estat escrit i dirigit per Cristina Clemente, una autora barcelonina que segons Casanovas és una de les dramaturgues més prometedores del moment.<br />Casanovas ha dit al magazín La Plaça que se sent molt satisfet amb aquesta obra.

Volem anar al Tibidabo està dirigit per Clemente i hi actuen les actrius vilafranquines Clara Cols i Roser Blanch.<br />Volem anar al Tibidabo explica la història de dues germanes que després de saber que la seva mare pateix Alzheimer, faran tot el possible perquè els seus pares siguin feliços. La seva missió serà mantenir la normalitat a la seva petita família, tot i que a vegades aquesta fita acabi sent una epopeia.<br />Segons la Clara Cols, el muntatge combina el drama amb la comèdia.

Volem anar al Tibidabo s’estrena demà al Versus Teatre de Barcelona. Les funcions seran de divendres a diumenge, a 2/4 de 8 del vespre.<br />D’altra banda, Flyhard inicia la gira de La Ruïna, després d’haver fet estada a la Villarroel, i ultima el seu nou muntatge Lena Woyzeck que estrenarà al Festival Temporada Alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: