Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast de Sant Sadurní espera superar els 30.000 visitants

El conseller d’Agricultura, Joaquim Llena, inaugura aquesta tarda el XII Cavatast i la XXII Fira Comercial i Industrial de Sant Sadurní, dos esdeveniments que es podran visitar fins diumenge al vespre.

<br />En aquesta dotzena edició del Cavatast hi prenen part 34 caves, 2 restaurants, 2 cansaladeries, 3 pastisseries i una xocolateria.<br />Tot i la crisi econòmica, l’alcalde, Joan Amat, ha explicat al magazín La Plaça que estan molt satisfets perquè la participació només ha baixat en un únic estand.

Com en edicions anteriors, hi haurà una sala de tast al recinte de la mostra, amb maridatges i xerrades. També repeteix l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells amb un estand dedicat al procés d’elaboració del cava i tampoc faltaran el trenet del cava, el parc infantil, les visites guiades o la cercavila de dissabte a la tarda amb l’Associació Festa de la Fil·loxera i els Timbalers Tabalots.

L’alcalde, Joan Amat, es mostra optimista a repetir l’èxit d’anteriors edicions i tornar a superar la xifra de 30.000 visitants i 90.000 degustacions.

L’horari del Cavatast serà el mateix d’altres anys. Avui, de 7 de la tarda a 10 de la nit, demà, de 12 del migdia a 11 de la nit, i el diumenge, d’11 del matí a 9 del vespre.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: