Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer de Sant Bernat, a Vilafranca, estarà tallat per obres de renovació del clavegueram i de les canalitzacions d’aigua

Durant aproximadament un mes estarà tallat, per obres, el carrer de Sant Bernat.

S’hi han de dur a terme treballs de renovació de la xarxa de sanejament i de la xarxa d’abastament d’aigua que executarà l’empresa Aigües de Vilafranca. Els treballs està previst que comencin la propera setmana i que s’allarguin fins a mitjans de desembre. La renovació de la xarxa d’aigua i del clavegueram forma part dels treballs previs a la nova urbanització del carrer de Sant Bernat que s’executaran posteriorment.<br />L’obra de l’empresa d’Aigües de Vilafranca es realitzarà en dues fases. La primera afectarà el tram entre el carrer del General Prim i el carrer del Coll i la segona fase entre el carrer del Coll i la plaça de Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: