Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball d’en Serrallonga de Sant Quintí farà les actuacions promocionals de la minisèrie de tv3 dedicada a la figura del bandoler Serrallonga

El ball d’en Serrallonga, recuperat per una colla de joves de Sant Quintí després de gairebé un segle d’haver desaparegut, durà a terme la promoció de la minisèrie que tv3 dedica a la figura del mític bandoler.

Els actes de promoció, que tindran lloc els dos proper caps de setmana, consistiran en un seguit d’actuacions a Vic, Girona, Lleida, Tarragona i Reus. Per tal de difondre la imatge de la producció abans de l’estrena televisiva, programada pel proper 6 de novembre, la colla quintinenca es desplaçarà en un autocar decorat amb imatges del film. La colla també prendrà part en els actes de la preestrena de la sèrie, que tindrà lloc el dijous 30 d’octubre al cinema Comèdia de Barcelona. No cal dir que els integrants del ball han rebut aquest encàrrec com un premi per l’esforç que han esmerçat per fer realitat un projecte que ha dut més de tres anys de preparatius. Finalment, la colla vol expressar el seu agraïment al poble de Sant Quintí, que els ha mostrat el seu suport i afecte, i, particularment, al Grup d’Estudis Històrics del municipi, que ha assessorat la colla a l’hora de plasmar fets de la història del bandolerisme comarcal en els textos del ball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: