Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos accidents de trànsit mortals a l’Alt Penedès

Aquest cap de setmana s’han produït dos accidents de trànsit mortals a la comarca.<br />

<br />El primer tenia lloc la matinada de dijous a divendres al punt quilomètric 1232 de la Nacional 340, el terme municipal de Subirats. A l’accident s’hi van veure implicats un turisme i un ciclomotor, tots dos amb matrícula de l’Estat espanyol. A conseqüència del mateix va resultar mort el conductor i únic ocupant del ciclomotor, Enrique AM de 18 anys i veí de Cornellà de Llobregat. El conductor i únic ocupant del turisme va resultar ferit lleu.<br />A l’accident hi van participar 4 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 1 de Bombers i Emergències Mèdiques.<br />L’altre sinistre tenia lloc dissabte al vespre, també a la Nacional 340, aquest cop al municipi d’Olèrdola, concretament al punt quilomètric 1209<br />S’hi van veure implicats un turisme i un camió, tots dos amb matrícula de l’Estat espanyol. A conseqüència de l’accident, va resultar mort el conductor i únic ocupant del turisme. El conductor i únic ocupant del camió va resultar ferit lleu.<br />A l’accident hi van participar 4 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 2 de Bombers i Emergències Mèdiques.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: