Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge va passar pel Pla del Penedès, la quarta matinal mototurística Martorell

El club de moters Els Mussols conjuntament amb els amics de motos clàssiques i antigues de Martorell han organitzat aquest cap de setmana la coneguda com a quarta matinal mototurística d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

 La matinal va sorgir fa quatre anys d’un grup d’amics moters. En aquella ocasió hi va haver un centenar de motos inscrites. Quatre anys després el nombre de participants ha augmentat considerablement fins gairebé les cinc-centes inscripcions.
Tots els participants van poder gaudir d’un esmorzar just abans d’iniciar la marxar a Martorell. Després va començar la ruta turística que va recórrer els municipis de Piera, Capellades, La Font del bosc i el Pla del Penedès. En aquest municipi, les 475 motos amb tots els acompanyants, van poder descansar i fer un pica pica. Seguidament van continuar el trajecte per Sant Sadurní, Gelida, Castellví de Rossanes i Martorell, on després de fer el reagrupament de les motos va tenir lloc un circuit urbà per dins del poble. El punt final d’aquesta ruta va ser a Ca n’Oliveres, on finalment van dinar els assistents i es van sortejar tots els regals.<br />Des de l’organització es destaca el companyerisme que hi ha entre moteros, tot i que no es coneguin.

L’únic incident d’aquest matinal es va registrar al pas a nivell de Piera, on una noia va relliscar amb la moto. Sortosament tot es va quedar en un ensurt.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: