Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebra a Santa Fe la primera Mostra de Bestiari Festiu de l’entorn rural

Per commemorar el 50è aniversari de la fundació del Centre Cultural i Recreatiu de Santa Fe, aquesta entitat, junt amb l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i els "Amics del Parellot" (el drac de Santa Fe del Penedès), han organitzat aquesta inèdita mostra de carcasses zoomòrfiques sense pirotècnia

Es comptarà amb la participació entre altres de l’Àliga i l’Aligot de Montblanc, els Bastoners, el Bou Mascart i els Cavallets de Malla; la Cuca del Pi i les Cuquetes de Puigpelat; la Fura de la Vegueria Penedès, el Gallet Tomaset de Vilafranca; la Papallona del barri de Sant Pere de Terrassa; i el Ruc Garot de l’Arboç.<br />La idea d’una Mostra de Bestiari de l’Entorn Rural respon a un doble objectiu de donar visibilitat al bestiari dels pobles petits que normalment surt poc fora del seu poble i que, sovint, s’ha construït el seu propi bestiari.<br />També es vol, encara que sigui de viles i ciutats més grans i construït per artesans professionals, mostrar aquell bestiari festiu més relacionat amb el món rural, sigui de granja, de bosc, salvatge, de ploma, etc.<br />La festa començarà a les 11 del matí amb la plantada a la plaça de l’Església. A les 12 hi haurà la cercavila fins a la plaça del Centre Cívic, mitja hora més tard la ballada individual i a ¾ de 2 del migdia ballada col·lectiva. Tot plegat acabarà amb un dinar de germanor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: