Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Debat sobre l’estat de la vila a Sant Sadurní

Tota la ciutadania de Sant Sadurní podrà formular preguntes al debat sobre l’estat de la vila, que tindrà lloc l’11 de novembre.<br />

<br />En compliment del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el proper 11 de novembre, a les 8 del vespre, el Casal d’Entitats acollirà novament el Debat sobre l’Estat de la Vila. Si bé en aquest acte, que es convocarà com si fos un ple municipal extraordinari, hi intervindran tots els grups municipals, la seva principal finalitat és donar la veu als sadurninencs i a les sadurninenques.<br />Les persones interessades a participar en el Debat han de presentar les seves preguntes per escrit al registre d’entrada de l’Ajuntament, ubicat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, als baixos de la Casa de la Vila, o bé tramitar-ho a través de la web municipal (www.santsadurni.cat), abans de les 6 de la tarda del dilluns 10 de novembre. <br />Posteriorment, la Junta de Portaveus haurà de donar el vistiplau a les preguntes i acceptar-les per tal que formin part del debat. En principi, les persones que formulin preguntes hauran de llegir-les i argumentar-les personalment el dia del debat.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: