Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Palau acompanyarà a Joan Manuel Serrat en un concert especial que s’ha de celebrar a Chile

 

El guitarrista vilafranquí que té 38 anys, fa molts anys que acompanya amb la seva guitarra a cantants de reconegut prestigi.

L’any 1995 va iniciar una relació professional amb Sergio Dalma, que va durar sis anys i que el va portar a escenaris d’arreu de l’Estat Espanyol. El 2002 va entrar en el món d’Operación Triunfo i el 2003 va conèixer Joan Manuel Serrat, amb qui va compartir una gira d’un any arreu del Món. Amb Serrat també va enregistrar el dics Mò , l’any 2005. En una entrevista a Ràdio Vilafranca, David Palau, ha explicat que aviat tornarà a acompanyar a Serrat, i serà en un concert molt especial. El concert es farà el 23 de febrer en el marc del 50 aniversari del Festival de Vinya del Mar, a Chile. Al llarg de la seva trajectòria Palau també ha acompanyat amb la seva guitarra a Alejandro Sanz, Miguel Bosé, o Anna Torroja. En l’actualitat és l’assessor musical de David Bisbal.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: