Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la Kinzena Poetika amb un viatge inaugural protagonitzat per joves poetes penedesencs

Des d’aquest dilluns i fins el diumenge 26 d’octubre Vilafranca es disposa a viure la vuitena edició de la kinzena poetika, és a dir un seguit de lectures d’obra poètica, a càrrec dels seus autors, i que es fan en llocs singulars, fora dels escenaris habituals de l’activitat cultural de la vila.

<br />Així ha estat el cas d’aquest dilluns, el primer dia, amb l’acte d’obertura, batejat amb el nom de "Viatge inaugural".
En concret es va fer al restaurant Whitman, que té nom de poeta, i que es troba al carrer Tossa de Mar.<br />En aquest cas es van ajuntar dos poetes penedesencs. Primer va recitar la seva obra el Santi Borrell, que va començar amb poesia del seu primer llibre, no publicat, que es titula "Els dies a les mans".

Desprès va ser el torn de la jove Anna Llach, que va organitzar el seu recital en quatre parts diferenciades.

Anna Llach estava acompanyada per la companyia poètica Sentit Invers, amb Glòria Roqué a la veu, el Pol Font a la bateria i el César Mayo al baix.

Un dels organitzadors de l’Escamot de la Kinzena, el Jordi Rivas, destaca que enguany han volgut començar amb joves poetes locals.

Els actes de la quinzena continuen avui, dimarts, a dos quarts de 9 del vespre al Vinseum amb l’Albert Roig, i demà, dimecres, serà el torn de Gerard Horta amb "La ballada de l’holandès errant" al Forat del Pany.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: