Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aureli Ruiz ha estat escollit novament com a president de Convergència Democràtica a Vilafranca

Les eleccions a la presidència local de Convergència Democràtica de Catalunya a Vilafranca van tenir lloc el passat 24 de setembre, amb força participació.

La candidatura guanyadora, encapçalada per Aureli Ruiz com a president local i Pere Regull com a cap de política municipal, va assolir el 80% dels vots emesos. Aureli Ruiz repeteix doncs com a president local, i per tant complirà els dos mandats consecutius que marquen com a màxim els estatuts del partit.<br />La candidatura va presentar els eixos bàsics del seu programa, que passen per enfortir el treball i el suport al grup municipal a l’Ajuntament de Vilafranca; treballar per assolir la Vegueria Penedès; i obrir més el patit a persones que sense ser-ne militants puguin compartir la idea de la Casa Gran del Catalanisme.<br />Finalment el reelegit president local va explicar a l’assemblea la feina feta en l’anterior mandat, destacant els resultats de les passades municipals en que es va aconseguir igualar en nombre de regidors amb els PSC. Per acabar va remarcar que el principal objectiu per els propers anys és assolir l’alcaldia de Vilafranca, tot considerant que serà possible ben aviat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: