Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Art i poesia a la Kinzena

El crític d’art Manel Clot presenta a la Kinzena Poètika la vinculació entre poesia i art.

<br />La sessió tenia lloc dimarts al vespre a la sala 2 del Casal. Davant de la pantalla de cine, el crític d’art i comissari independent Manel Clot va plantejar l’estreta relació que existeix entre art i poesia. I ho va fer a través d’imatges i de la seva paraula, lligada moltes vegades en el transcurs de la seva carrera a investigar sobre la contemporaneïtat  del signe artístic en les seves múltiples formes.<br />En aquesta ocasió, Manel Clot titulava la sessió “Somiava que creixia cap amunt, esponerós, com un arbre…”. i, a través d’aquest títol suggerent, continuava amb un assaig poètic que resultava un viatge per noms com Björk, Vinyoli, Ferrater o The Stone Roses, per exemple.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: