Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la IX Festa de la Solidaritat

<br />El director de la Fundació per la Pau obre els actes de la novena setmana de la solidaritat a Vilafranca.<br />

<br />Jordi Armadans va ser l’encarregat de pronunciar la primera de les conferències que les ONG’s que conformen Vilafranca Solidària han preparat per celebrar la novena setmana de la solidaritat i que tenia lloc ahir al vespre a la Biblioteca Torras i Bages.<br />El director de la Fundació per la Pau, i Albert Carrasco, president de Suport Tibet, van parlar de la no violència davant dels conflictes, tot posant com a cas paradigmàtic el del Tibet.<br /><br />Jordi Armadans és politòleg, membre del Consell d’International Peace Bureau i secretari de la Federació Catalana d’ONG per la Pau. Ha participat activament en diverses plataformes unitàries i ha col·laborat en diversos llibres i publicacions, a més de donar conferències i cursos en l’àmbit de la cultura de pau, el desarmament i les polítiques de seguretat.   <br />Durant l’acte que obria la setmana de la solidaritat, es va projectar el documental ‘El sueño del Tibet’.<br /><br />Els més petits també han estat protagonistes de la Setmana de la Solidaritat a Vilafranca.<br />Ahir a la tarda, a la Biblioteca Torras i Bages, nens i nenes de sis a dotze anys van participar en l’elaboració d’un mural solidari. Es tractava d’un taller creatiu conduït per la ceramista Lídia Serra que, just en començar els nens a treballar, explicava la idea del mural.<br /><br />L’objectiu del taller era que els nens i nenes participants pensessin en quin és el sentit del concepte “solidaritat”.<br />Recordem que la novena festa de la solidaritat es tancarà amb la Jornada de Convivència, aquest diumenge d’onze a dues del migdia a les places de la Vila i de Sant Joan. La Jornada de la Convivència inclourà la lectura del Manifest de la IX Festa de la Solidaritat, així com activitats i estands informatius de diverses ONG. També hi haurà dues demostracions de danses del Perú i de l’Índia i la proposta ‘Llibre de la Solidaritat: deixa el teu missatge’.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: