Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge la Ruta dels Casots a la Caminada del Servei Municipal d’Esports

La segona Caminada Especial del Servei d’Esports de l’Ajuntament, que farà un recorregut de set hores per la Ruta dels Casots, sortirà a les 7 del matí d’aquest diumenge de la Zona Esportiva Municipal.

Es tracta d’una caminada d’un nivell d’intensitat molt alta, amb una ruta de 26 quilòmetres que tindrà com a principals al·licients, a més dels Casots, el castell de Subirats, Torre Ramona, Can Catassús, les caves Codorniu i el llac de Raventós i Blanc. Hi haurà una parada de 30 minuts per esmorzar, i està previst acabar a les 2 del migdia. Cal portar esmorzar i beguda. Per a més informació, al telèfon 93 891 00 44, a l’a/e i a la web www.santsadurni.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: