Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Aloma’, de Mercè Rodoreda, al Club de Lectura de la Biblioteca de Sant Sadurní

El dijous 30 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, la novel·la "Aloma" de Mercè Rodoreda, serà protagonista del Club de Lectura de la Biblioteca de Sant Sadurní, en commemoració al centenari del naixement de l’escriptora catalana.

La tertúlia està moderada per la filòloga Núria Talavera i organitzada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní. I seguint amb els actes de commemoració de l’Any Rodoreda, els integrants del Club de Lectura aniran al Teatre Nacional el proper divendres 21 de novembre a veure el musical de Dagoll Dagom basat precisament en "Aloma, la novel·la que hauran comentat anteriorment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: