Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al·legacions contra el Pla parcial de Sant Elies

185 veïns de la urbanització Sant Elies de Mediona presenten les seves al·legacions al Pla parcial urbanístic del sector.

<br />Els veïns de la urbanització Sant Elies van registrar aquest dilluns, a través de la Cambra de Parcel·listes, les seves al·legacions al pla parcial urbanístic del sector. Els veïns han interposat un recurs d’alçada contra la resolució publicada al DOGC el passat 16 de setembre per la qual s’acorda aprovar definitivament el pla. Els 185 veïns que han donat suport a les al·legacions afirmen que ni l’ajuntament de Mediona ni l’associació de veïns de la urbanització els ha informat degudament. I, ara no volen assumir una decisió que no han acceptat en cap moment i que podria representar grans despeses per a cadascun dels propietaris.<br />Un dels veïns, Domiciano Sandoval, ha explicat en una entrevista a Ràdio Vilafranca que, entre el contingut de les al·legacions, demanen la supressió de l’article 12 del pla parcial, pel qual una societat s’hauria de fer càrrec del manteniment de la urbanització.<br /><br />Sandoval també comentava que totes les mesures que contempla el pla respecte l’enllumenat, el clavegueram, la línia telefònica o el gas poden suposar que els veïns hagin de pagar grans quantitats de diners. I, en aquest cas, es volen assegurar de que l’ajuntament o les companyies sufragaran una part considerable de la despesa.<br /><br />Sandoval apuntava, d’altra banda, que l’Associació de Veïns de Sant Elies no ha informat en cap cas als propietaris. I també afirmava que dos membres de la junta estan vinculats a l’Ajuntament de Mediona, un d’ells com a regidor del PSC.<br />Aquest dissabte, a les cinc de la tarda, l’alcalde de Mediona Servand Casas ha convocat els veïns per parlar del pla parcial. També l’Associació de Veïns ha fet una convocatòria el dia següent.

La urbanització Sant Elies consta d’unes quatre centes trenta parcel·les i té dos cents catorze veïns censats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: