Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un torneig de bitlles catalanes obre els actes del Correllengua 2008 a Vilafranca

L’associació cultural vilafranquina La Torxa – Zitzània Cultural ha preparat, per tercer any consecutiu, el Correllengua a la vila.

Aquest any s’ha optat per expandir les jornades al llarg d’una setmana sencera. També cal dir que els organitzadors han decidit posar-se en contacte amb varies associacions i entitats vilafranquines per a així descentralitzar el Correllengua fent que totes aquelles que volguessin participar-hi ho poguessin fer. Els actes del Correllengua’08 començaran aquest diumenge a partir de les 11 del matí al parc del Tívoli amb un torneig de Bitlles Catalanes organitzada pel Club de Bitlles Catalanes del barri del Poblenou, que finalitzarà amb un esmorzar popular. El dimecres, 1 d’octubre, es realitzarà el passi del film Bucarest, la memòria perduda, dirigida per Solé Tura, a les 8 del vespre al Forat del Pany, acte que es realitza gràcies a la col·laboració de Cine Club Vilafranca. Divendres 3 a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori del VINSEUM, comptant amb Òmnium Cultural i El Pilar de Vuit com a organitzadors, es durà a terme la xerrada “Què ha fet el Penedès pel català?” a càrrec de Joan Soler, antic director de l’Institut d’Estudis Penedesencs, que parlarà de peces clau del catalanisme com foren Víctor Balaguer o Àngel Guimerà, entre d’altres. El dissabte 4 La Torxa organitza a partir de les 9 del vespre a la Plaça Sant Joan una botifarrada popular al preu de 8 €. En acabar hi haurà un concert, amb High Times i Baratos. Finalment, el diumenge 5 també a la Plaça Sant Joan a les 12 del migdia es realitzarà concert-vermut a càrrec de La Revolta Diatònica i Filibusters.
Recordem que el Correllengua és una iniciativa que es duu a terme arreu dels Països Catalans, una proposta per la defensa i la promoció de la cultura i la llengua catalana i una manera de celebrar la catalanitat al carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: