Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní construirà 56 pisos de protecció oficial i de lloguer, a la Triola

Aquesta promoció d’habitatge, que anirà a càrrec d’Adigsa i suposarà una inversió de més de 4 milions d’euros, es fa en una finca propietat de l’Ajuntament de Sant Sadurní ubicada al sector de la Triola, al costat del CAP.

<br />La parcel·la té una superfície de 4.800 m2 i està previst construir-hi un bloc plurifamiliar de lloguer de planta baixa i tres pisos. Un 75% dels habitatges seran d’un dormitori, amb una superfície útil de 40 m2, i el 25% restant seran de dos dormitoris i 50 m2. El lloguer dels habitatges oscil·larà entre els 184 i els 230 € mensuals.<br />Als baixos de l’edifici s’hi ubicarà el nou centre de rehabilitació, amb una superfície d’uns 400 m2. Això permetrà, segons l’alcalde de Sant Sadurní, traslladar-hi les instal·lacions que ara hi ha a la Casa dels Avis, i que són totalment insuficients. En aquests moments només es pot donar servei a les persones amb mobilitat reduïda i, per tant, el gruix de la població que precisa de fer rehabilitació ha de traslladar-se a Vilafranca. <br />D’altra banda, Amat ha destacat que aquesta promoció d’habitatges només utilitzarà el 30% del solar que hi ha al costat del CAP i això vol dir que el 70 % restant continuarà sent utilitzat com aparcament.<br />Coincidint amb la signatura del conveni, s’ha anunciat que s’han desencallat els tràmits per iniciar la construcció dels 30 pisos socials de compra a la zona del Pla d’en Mestres. Les pliques s’obriran a l’octubre i es calcula que el procediment previ a la construcció  trigarà uns 18 mesos, als quals s’ha d’afegir un altre any i mig abans d’estar l’edifici acabat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: