Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat celebra la sisena edició de la ECO Fira, a partir d’aquest diumenge, i amb prop de 60 expositors el proper cap de setmana

La Fira Mediambiental del Penedès, la Eco Fira Sant Cugat, arriba ja a la seva sisena edició, i celebrarà els seus actes centrals entre el 26 i el 28 de setembre.

Els actes però, s’iniciaran aquest mateix diumenge amb una bicicletada, que organitzada per el Centre Excursionista del Penedès, sortirà a quarts de 9 del matí de l’estació d’autobusos i que anirà fins a Sant Cugat Sesgarrigues.<br />Les activitats principals però, com diem, tindran lloc a partir del proper divendres 26 de setembre. Hi haurà conferències, la primera el mateix dia 26 a les 8 del vespre, sobre la certificació energètica d’edificis; que tindrà continuïtat a les 11 de la nit amb un concert de jazz a la sala del Cafè.<br />L’alcaldessa de Sant Cugat, Rosa Escala, destacava que les activitats de l’Eco Fira tenen molt de seguiment entre els veïns del municipi, però també hi assisteix molta gent de fora. Parlava de més de 3.000 persones l’any passat.

Els diversos tallers programats es faran el 28 de setembre, que s’acompanyaran amb exposicions que tractaran un ampli ventall de qüestions al voltant de l’ecologia, el medi ambient, el reciclatge i les energies renovables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: