Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INCAVI fa la primera vinificació experimental a les noves instal.lacions de Vilafranca

L’Institut Català de la Vinya i el Vi ha inaugurat el celler de les noves instal·lacions del polígon Àgora, amb la primera vinificació experimental.

Així doncs, ha entrat el primer raïm per tal de procedir a realitzar les vinificacions emmarcades dins dels plans de recerca, desenvolupament i experimentació que l’INCAVI porta a terme anualment.<br />Està previst que, amb els raïms procedents de les vinyes experimentals de l’INCAVI i de les empreses conveniades amb aquesta institució, es facin un centenar de diferents vinificacions, fruits dels contractes de recerca<br />públics i privats, tant d’empreses elaboradores com de subministradores de materials i equips.<br />Els treballs de vinificació que es duen a terme al celler de l’INCAVI són una eina imprescindible per a la transferència de tecnologia al sector, així com per dur a terme l’assessorament en les particularitats de la viticultura catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: