Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres del projecte per millorar la seguretat viària entre Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet començaran a l’octubre, després de la verema dels terrenys ocupats

La Diputació de Barcelona construirà una rotonda que millorarà la seguretat viària de l’enllaç entre la carretera BV-2429 amb el Camí de la Carrelada, als termes municipals de Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet del Penedès.

<br />Aquest enllaç és una intersecció en creu que es troba situada en una zona de canvi de rasant i pròxima a una corba de radi reduït. L’execució d’una rotonda a nivell de quatre braços (dos corresponents al camí de “La Correlada”; un en direcció a La Granada i l’altre en direcció a Avinyó Nou; i els altres dos corresponents a la carretera BV-2429; un en direcció a Sant Sebastià dels Gorgs i l’altre que va a Sant Cugat Sesgarrigues) permetrà millorar la seguretat viària de l’enllaç actual.<br />Les obres tindran un cost de 656.460 euros. La previsió és que els treballs comencin el pròxim mes d’octubre després de la verema dels terrenys ocupats. El termini d’execució s’ha calculat en uns 4 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: