Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista autodidàcta Saxa exposa al bar “El centre” de Vilafranca quadres al voltant del mon del vi

L’exposició ja es pot visitar en aquest local local vilafranquí sota el nom de “Racons de vid” i que recullen paisatges sobre gruixos, teles i olis.

De fet l’autor en destaca la llum i el fet que estiguin emmarcats aprofitant roure vell. El mateix Saxa comentava que els seus quadres en aquesta exposició representen els paisatges que han emmarcat la seva vida. Els camps i les vinyes.

Aquesta exposició s’ha pogut veure en diferents punts de l’estat espanyol, sempre aprofitant espais vinculats al mon del vi. Es pot visitar ara, fins a mitjans de novembre al bar “El Centre” de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: