Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La unitat de renovació del DNI reprendrà l’activitat a partir del novembre

La unitat mòbil de la Policia Nacional que es desplaça per fer la tramitació del Document Nacional d’Identitat ha comunicat que l’activitat a Vilafranca es reprendrà a partir del proper mes de novembre.

A  partir d’ara, ja només es farà el DNI electrònic i per aquest motiu les unitats mòbils que es desplacen a les poblacions per realitzar la renovació d’aquest document han de modificar els programes informàtics i els equips que fan servir, per tal d’adaptar-los al nou format de document nacional d’identitat. D’altra banda, el personal que es desplaça per a fer aquesta tramitació farà una formació específica del nou programari durant el mes d’octubre. Per tant, els ciutadans que no puguin esperar a que la unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaci a Vilafranca, poden demanar cita prèvia per fer o renovar el seu DNI en qualsevol de les comissaries existents a prop de la ciutat, Vilanova, Igualada o Barcelona, mitjançant el telèfon 902 247 364 o bé entrant directament a la web <a href="http://www.citapreviadnie.es">www.citapreviadnie.es</a>. Aquesta segona opció, a banda de no tenir cap cost econòmic per a l’usuari, permet escollir millor el lloc, dia i hora on es vol fer el nou DNI electrònic. És important d’assenyalar que l’opció de cita prèvia permet que aquest tràmit es pugui fer sense haver de fer cues davant les comissaries, fent-lo més àgil. D’altra banda, amb el DNI electrònic s’obté el nou document renovat el mateix dia.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: