Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La senyera catalana onejarà al balcó de l’Ajuntament de Vilafranca per la Diada de l’Onze de Setembre

<span style="font-size: 14pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: ‘Times New Roman’; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: ES; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="CA">
Així ho ha decidit el govern municipal amb la més clara voluntat de respectar la senyera com a símbol de tots els catalans i catalanes.

De fet, a través d’un comunicat, especifiquen que ha estat sempre així des de la recuperació de la democràcia a l’Ajuntament de Vilafranca i el govern municipal està convençut que aquesta és una decisió compartida per la immensa majoria de vilafranquins i vilafranquines.<br />En aquest mateix sentit, l’Alcalde de Vilafranca ha manifestat que la “senyera catalana ens uneix i simbolitza el respecte cap a un país democràtic i sense exclusions”. Amb aquesta decisió, l’Alcalde recull les diferents reflexions que des dels àmbits institucional, social i econòmic ha tingut ocasió d’escoltar les darreres setmanes.<br />Finalment, des de l’Ajuntament es donarà a conèixer el sentit històric de l’estelada –enguany commemorant el centenari- amb una explicació del seu origen a l’entrada de l’Ajuntament i responent a la moció acordada en el passat plenari del mes de juliol, en la qual es sol·licitava al govern municipal recordar l’esmentat centenari al voltant de la Diada Nacional.<br />D’altra banda, i a través d’un comunicat, els regidors de CiU, CUP i ERC han confirmat que, després que el PSC hagi confirmat que no complirà l’acord de ple en relació a l’estelada, els regidors i regidores d’aquests grups municipals intentaran fer complir l’acord del ple i penjar l’estelada al balcó de l’Ajuntament.

</span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: