Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Penya Barcelonista de Sant Martí Sarroca posa de nou en marxa el servei de transport en autobús per anar al Camp Nou

La Penya Barcelonista de Sant Martí Sarroca, una temporada més, posarà a disposició de tots els barcelonistes el servei de transport en autobús per anar al Nou Camp tots els dies de partit (Lliga, Champions i copa del Rei).

 Les parades de l’autobús seran des de Sant Martí, la cruïlla dels carrers Lluis Companys / Juan Carles I. Horari partits dissabtes i diumenges: 2 hores abans del partit. Horari partits entre setmana: 2 hores 15 minuts abans del partit <br />Des de Vilafranca una primera parada a la cruïlla Eugeni d’Ors / Av. Catalunya, els partits dissabtes i diumenges: 1 hora 50 minuts abans del partit; els partits entre setmana: 2 hores 5 minuts abans del partit. Hi haurà una segona Av. De Tarragona (davant plaça del Penedès).Dissabtes i diumenges: 1 hora 45 minuts abans del partit; partits entre setmana: 2 hores abans del partit. <br />Les noves parades de Vilafranca les hem establert a raó del tancament de la Rambla de Sant Francesc en un sol sentit de circulació, que no fa possible seguir fent la parada de davant del cinema Kubric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: