Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la verema acosta un públic familiar a la bodega René Barbier

Un any més a finals de setembre s’ha celebrat la festa de la verema a les bodegues René Barbier de Sant Cugat Sesgarrigues.

A les onze del matí de diumenge s’obrien les portes de les bodegues Renér Barbier de Sant Cugat amb els primers actes de la festa de la verema. Un públic familiar s’acostava al recinte perquè mentre els més menuts s’ho passaven d’allò més bé en un parc inflable, podien visitar les bodegues i assistir a tallers. A la una del migdia els Falcons de Vilafranca hi van actuar. Les anxanetes van ser les primeres a trepitjar el raïm un cop es van enfilar a les barriques. A aquella hora molts aprofitaven també per donar una volta per les vinyes del voltant. <br />A partir de les tres de la tarda, i havent dinat, el clown Pep Ayora va fer ballar a petits i grans. Poc després es feia una actuació de jazz. En conjunt són actes muntats en una festa que té com a estímul viure i celebrar d’allò més bé la collita al nostre territori. Paral·lelament, a les activitats de la tarda tenia lloc l’anomenat taller dels sentits per als amants del vi i els que s’hi inicien. La festa de la verema, enfocada a un públic familiar amb força tallers per als menuts com un de suro, ha atret gent de Girona, Tarragona o Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: