Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Sant Sadurní estrena un concert-espectacle basat en Mar i Cel

Aquest diumenge, la Coral Sant Sadurní juntament amb la col·laboració del Grup de Teatre Els Festucs oferirà el tradicional concert de les Fires i Festes.

El director, Albert Folch, ha projectat un concert-espectacle que combina la música coral amb pinzellades coreogràfiques i que va alternant els números musicals amb algunes escenes teatrals que aniran a càrrec de Els Festucs. El resultat conforma una àmplia mostra de Mar i Cel, el popular musical que Dagoll Dagom van catapultar a la fama a finals dels anys 80. <br />El concert-espectacle se celebrarà a la Sala de l’Ateneu i començarà a les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: